Tirgu Mures, Romania

Despre

Despre revistă și colectivul de redacție
R

evista Suflet de Femeie a început în Decembrie 2009 cu câteva femei dornice de a scrie și de a face cunoscute experiențele lor cu Dumnezeu și de a fi o încurajare pentru pietenele lor. Astăzi, după aproape 10 ani de Suflet de Femeie, publicațiile sunt tot mai bogate, valoroase, iar echipa de scriitoare tot mai mare. Revista se publică în 1.500 de exemplare și este distribuită în toată România și chiar și în străinătate.

Feedback-urile din partea cititoarelor sunt cele care ne motivează să ducem această lucrare mai departe. Dorim să vedem vieți atinse și schimbate prin articolele revistei.

Suntem deschise oricărei femei care dorește să ne împartășească din experiențele ei cu Dumnezeu, gânduri, poezii sau povestioare care să ne aducă mai aproape de El și mai aproape una de cealaltă. Dacă dorești să faci parte dintre autoarele articolelor revistei Suflet de femeie, trimite-ne scrierile tale pe adresa contact@sufletdefemeie.ro

Colectivul de Redactie
Rodica Baciu

Rodica este căsătorită și are trei copii. Pe lângă profesie, se implică în lucrarea cu femeile şi este realizatoare a emisiunii PENTRU NOI FEMEILE, la Credo TV. Familia Baciu a înființat, în anul 2005, Fundația MATER care promovează principiile ProLife și ajută în special femeile aflate în situații grele. Rodica consideră că poţi avea o viaţă împlinită doar cunoscând şi aplicând principiile adevărului, ale iubii și ale credinţei.

Lidia Aldea

Lidia Aldea este căsătorită şi are o fiică de 28 de ani. Lidia are un loc de muncă solicitant, de conducere, unde petrece zilnic mai mult de 10 ore. Totuşi, ea depune tot efortul pentru a păstra o relaţie personală cu Dumnezeu deoarece, cităm: “MERITĂ!”. Lidia este membra a bisericii penticostale Bethel din Târgu Mureş.

Mia Pop

Mia Pop este soție și mamă a doi copii. Este membră a Bisericii Noul Legământ. Chemarea ei de a dărui dragoste și întelegere celor din jur a determinat-o să slujească în biserica din care face parte ca și coordonator a Lucrării pentru femei și al Școlii Duminicale.

Ruxandra Petrina

Ruxandra Petrina este căsătorită cu Marius. Scopul ei este să îl slujească pe Dumnezeu încă din tinereţe. Porunca cea mai mare pe care ea şi-a asumat-o şi pe care luptă să o implinească mereu şi mereu este de a-L iubi pe Dumnezeu cu toată inima, cu tot sufletul şi cu tot cugetul dar, şi pe aproapele său ca pe sine însuşi.

Luciana Sand

Luciana Sand crede cu tărie că fiecare lucru lucreaza în favoarea celui ce se încrede in Domnul. Este binecuvantata cu o familie minunată de care se bucură în fiecare zi. Este implicată în Biserica Filadelfia din Tg. Mureș și își dorește ca fiecare lucru mic sau mare să aducă roade bune și cinste în Împărăția lui Dumnezeu.