Tirgu Mures, Romania

Familia, cel mai de preț cadou

“El Însuși a venit să slujească”.

Cred că lucrarea din familie la care este chemată o mamă este o lucrare sfântă. Ea crește următoarea generație de războinici curajoși și femei puternice, iar una dintre cele mai mari bucurii pe care o mamă poate să o aibă este să vadă credința prinzând rădăcini în inimile copiilor ei!
Mă numesc Sidonia Danciu, sunt soție și mamă a doi copilași: Scarlett (3
ani și 4 luni) și Seth (1 an și 5 luni). Este un privilegiu atât de frumos și o
binecuvântare să aduci viață nouă în lume, iar de când am devenit mamă
am parte de cea mai mare slujire a vieții mele. Îmi doresc să cresc copii care cunosc Cuvântul lui Dumnezeu și care să rodească pentru Împărăția Lui. Am o mare chemare să le slujesc și să-i învăț căile Lui. Toate acestea cu mulțumire și bucurie.

Îmi doresc să cresc copii care cunosc Cuvântul lui Dumnezeu și care să rodească pentru Împărăția Lui. Am o mare chemare să le slujesc și să-i învăț căile Lui. Toate acestea cu mulțumire și bucurie. Slujind chiar și în cele mai mici lucruri în familiile noastre, noi de fapt urmăm chemarea și exemplul Lui Hristos, devenind astfel mai asemănătoare cu El. “El Însuși a venit să slujească”.

Puterea, bunătatea și generozitatea noastră ca femei

vor face diferența în lume

Pe măsură ce ne desfășurăm activitățile, să ne amintim că noi suntem un vas în mâna Tatălui. El este Cel care ne modelează. Puterea, bunătatea și generozitatea noastră ca femei vor face diferența în lume, și ce important este să rostim binecuvântări și să fim o încurajare pentru cei care ne înconjoară! Familia este un dar. Să fim pe deplin recunoscătoare pentru acest dar folosindu-ne timpul cu înțelepciune pentru a crește copii care cunosc harul, dragostea și mila Lui! Ce dar măreț!
“Această treabă mi-a fost dată să o fac.
Prin urmare, este un cadou.
Prin urmare, este un privilegiu.
Prin urmare, este o jertfă pe care o pot face lui Dumnezeu.
Prin urmare, trebuie făcută cu bucurie.
Aici, nu altundeva, pot învăța calea lui Dumnezeu.
În această slujbă, nu în alta, Dumnezeu caută credincioșia.” Elisabeth Elliot

Related Posts